Timbanken har öppnat och utvecklamera Jemt är med


I måndags öppnade Timbanken och utvecklamera Jemt kan stolt meddela att vi är med som konsulter. Timbanken är ett affärsutvecklingsstöd för den som vill utveckla sin verksamhet eller planerar att starta eget. Timbanken är ett samarbete mellan Region Jämtland Härjedalen och regionens kommuner.

Verksamheter som är i behov av stöd anmäler sig till Timbanken och får då upp till 5 timmars kostnadsfri konsultation/rådgivning inom olika områden. Verksamheten bestämmer inom vilket/vilka områden man vill ha stöd inom och väljer själv vilken konsult man vill anlita för sin fria rådgivning.

utvecklamera Jemt erbjuder rådgivning inom område 4 – Ledning, organisationsutveckling, HR och anställningar. Vi kan hjälpa till med allt inom hållbar verksamhetsutveckling såsom vägledning vid införande och utveckling av ledningssystem, miljödiplomering, hållbarhetsrapportering etc.

Timbanken är ett toppeninitiativ tycker vi! Vi hoppas få träffa och kunna erbjuda stöd till många verksamheter.